TM Servisny kod na zistenie kreditu

Diskusia o slovenských operátoroch a ich službách

Moderátor: Moderátori MobilMania.sk

Odoslaťod Pufo 29. 9. 2007 18:17

Servisny kod na zistenie kreditu u easy je *111#, zaspal som len ja alebo to je este pre niekoho novinka? :lol: BTW absolutne nikde som tuto informaciu na webe TM nenasiel
Pufo

Odoslaťod stano.mania 29. 9. 2007 18:37

áno je to novinka, o ktorej som sa dozvedel dnes pri zisťovaní kreditu na linke *50.
Je to dobré zlepšenie :tleskani
Avšak na novom portáli TM ide o pomerne vážnu bezpečnostnú dieru, o ktorej som informoval operátora, aby to urgentne riešil :potichu
stano.mania
Pokročilý

Odoslaťod MaTTo S 29. 9. 2007 22:51

hm aku bezpecnostnu dieru ?
Under Construction ....
MaTTo S
Pokročilý

Odoslaťod stano.mania 30. 9. 2007 07:53

Napísal som im o tom aj dal na vedomie telefonicky, som zvedavý ako dlho im to potrvá :pozor2
stano.mania
Pokročilý

Odoslaťod MaTTo S 30. 9. 2007 17:54

ja som tiez uz davnejsie nahlasil ze maju problem pri registracii kde sa da velmi lahko obist to zlozite heslo ze velke pismeno , cislo a 8 znakov ,, lahko to slo dat na 8 cisel --- a pochybujem ze stym nieco spravili
Under Construction ....
MaTTo S
Pokročilý

Odoslaťod Muchapuk 1. 10. 2007 05:59

kod je super konecne nezdlhave vypocutie hlasky a stlacanie klaves mame zasebou , STANO mal si im to poslat doporucene postou ze tam maju dieru mozno by ta aj odmenili he he ! si mal rovno poziadat o miesto ;)
Muchapuk

Odoslaťod MaTTo S 1. 10. 2007 16:18

to urcite tmobile a odmenit -- a kod je fakt super vec lebo uz mi liezlo na nervy 3 minuty sa prepracovavat k zisteniu kreditu cez 5 skratiek .. strasne a este niekedy ta linka pomalaaaa bola
Under Construction ....
MaTTo S
Pokročilý

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.