Servisny kod na zistenie kreditu u easy je *111#, zaspal som len ja alebo to je este pre niekoho novinka? BTW absolutne nikde som tuto informaciu na webe TM nenasiel
áno je to novinka, o ktorej som sa dozvedel dnes pri zisťovaní kreditu na linke *50.
Je to dobré zlepšenie Avšak na novom portáli TM ide o pomerne vážnu bezpečnostnú dieru, o ktorej som informoval operátora, aby to urgentne riešil
ja som tiez uz davnejsie nahlasil ze maju problem pri registracii kde sa da velmi lahko obist to zlozite heslo ze velke pismeno , cislo a 8 znakov ,, lahko to slo dat na 8 cisel --- a pochybujem ze stym nieco spravili
kod je super konecne nezdlhave vypocutie hlasky a stlacanie klaves mame zasebou , STANO mal si im to poslat doporucene postou ze tam maju dieru mozno by ta aj odmenili he he ! si mal rovno poziadat o miesto
to urcite tmobile a odmenit -- a kod je fakt super vec lebo uz mi liezlo na nervy 3 minuty sa prepracovavat k zisteniu kreditu cez 5 skratiek .. strasne a este niekedy ta linka pomalaaaa bola